Du er her:   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Åsgård skole   ›   Aktuelt
2015-10-25 Beintøft Solberg skole

Gratulerer med innsatsen i Beintøft-kampanjen 2018!

7. trinn på Solberg skole ble i år fylkesvinner i den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen Beintøft, og premieres med 5000 kroner fra Miljøagentene

Publisert: 29. oktober 2018
Utsmykning av vegg SmakÅs

Fargerik kunst på modulbygget

Kunstneren David Stenmarck har laget et kunstprosjekt i forbindelse med SmakÅs som var 12.-14.oktober i år. Det handler om fremtidens mat og belgfrukter.

Publisert: 22. oktober 2018
Malt vegg på skolebygget

Åsgård er en Unicef rettighetsskole

Åsgård skole ble forrige skoleår en Unicef rettighetsskole. Du kan lese mer om hvordan det ble markert her.

Den første rettighetsskolen startet i Storbritannia i 2004. Nå er det over 4000 skoler rundt om i verden. I Norge er Åsgård en av to rettighetskoler.

Å være Unicef rettighetsskole betyr:

• Barns rettigheter og verdier som likeverd, respekt, toleranse og deltakelse er felles referanseramme og hjertet i skolens etos og kultur.
  • Elever, foreldre, lærere og annet personale forenes i et fellesskap som bevisst, systematisk og målrettet arbeider etter disse verdiene.
  • Elevene lærer om egne og andre barns rettigheter ved å bruke dem hver dag.

I forbindelse med nytt skoleår ble det arrangert rettighetsuke. I uke 38 arbeidet alle trinn  med ulike spennende aktiviteter og oppgaver. Elevene var delt inn i forskjellige temagrupper som musikk og drama, kunst, natur og mat. Fredagen gikk med til å gå på tur.

Publisert: 15. oktober 2018
Skolestart

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2019-2020

Barn som er født i 2013 vil i slutten av oktober/ begynnelsen av november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.

Publisert: 08. oktober 2018

Informasjon om lærernormen

Fra og med skoleåret 2018-19 innføres en norm for lærertetthet i ordinær undervisning på skolenivå. Lærertetthetsnormen skal være en norm for forholdstallet mellom lærere og elever i ordinær undervisning.

Publisert: 03. april 2018
Prmeieutdeling Beintøft 2017

Åsgård og Solberg skole på pallplass i Beintøft 2017

7. trinn på Åsgård skole ble i år fylkesvinner i den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen Beintøft, og premieres med 5000 kroner fra Miljøagentene.

Publisert: 19. oktober 2017
Beintøft premieutdeling

Bli med på Beintøft: Sykle – og gå til skolen- kampanje for 1.- 7. trinn

4. – 29. september arrangeres Beintøft; den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen for barneskolen.

Publisert: 30. august 2017
godt skolemiljø

Nytt regelverk for godt skolemiljø

Elevene i Ås skal ha et godt og trygt psykososialt skolemiljø

Alle elever har rett til et trygt og godt psykososialt skolemiljø, som fremmer helse, trivsel og læring. Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

Publisert: 28. august 2017

Publisert: 15. august 2017
Beintøft premieutdeling

Åsgård skole til topps i Beintøft i Ås foran Rustad skole

Fredag fikk Åsgård sine premier, onsdag 2. desember fikk Rustad skole premier for sølv- og bronseplassen i Beintøft.

Publisert: 02. desember 2015
Ås kommunes våpenskjold

Start- og sluttider for elevene skoleåret 2015-16

Åsgård skole opprettholder start- og sluttider for elevene i skoleåret 2015-2016.

Publisert: 04. juni 2015

Åpningstid i SFO Åsgård

Åpningstiden for Åsgård SFO blir fra og med 01.08.2015 kl. 07.30 - 17.00.

Publisert: 28. april 2015

Tidsplan for trinnene

Tabellen viser når de ulike trinnene er ferdige de forskjellige ukedagene.

Publisert: 16. august 2012
Kommunevåpen forside dyp rød

Søknad om permisjon fra pliktig undervisning

Publisert: 06. desember 2011