22. april - 14:38
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Du er her:   Åsgård skole - Ås modulskole   ›   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Grunnskolen - fellesinformasjon
Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Grunnskolen åpner igjen

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpnes i løpet av uke 20. Det gjelder for alle trinn i

grunnskolen og videregående skole.

Publisert: 08. mai 2020
SFO illustrasjonsbilde

Redusert åpningstid i SFO

Fra 27. april innføres det midlertidige åpningstider for kunne ivareta kravene til smittevern. Alle skolefritidsordningene i Ås vil ha kortere åpningstid i perioden hvor smitteverntiltakene er gjeldende.

Publisert: 23. april 2020
Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Informasjon til foreldre om åpning av 1.- 4. trinn og SFO

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpne for 1.- 4.trinn og SFO fra mandag 27. april. Vi gleder vi oss til å fylle skolene våre med elever igjen!

Publisert: 23. april 2020
Tre barn holder hender ute på gresset.

Foreldrebetaling og refusjon i forbindelse med stengte kommunale barnehager og SFO

Det er ordinær foreldrebetaling i barnehager og SFO for de som har benyttet et tilbud fra 14. april. Foreldre får refundert for de dagene enhetene har vært koronastengt.

Publisert: 21. april 2020
Hjelpetelefoner_

Trenger du å snakke med noen?

Både elever og foreldre kan ha behov for å ringe noen som har tid til å lytte, eller noen som kan gi råd og informasjon.

Publisert: 23. mars 2020
info om stengte skoler

Informasjon til foreldre i Ås-skolen om stenging av skoler

Ås kommune følger regjeringens vedtak om å stenge alle skoler fra og med torsdag 12. mars.

Publisert: 17. mars 2020
Illustrasjon som viser to barn på vei til skolen.

Er du foresatt til et barn født i 2014?

Velkommen til Ås- skolen!

Barn som er født i 2014 skal meldes inn på den skolen de etter adresse sogner til.

Publisert: 14. januar 2020
Skolestart

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2020-2021

Barn som er født i 2014 vil i oktober/ november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.

Publisert: 13. november 2019

Varsel om nye priser for SFO fra skoleåret 2020/2021

Ås kommune varsler med dette om prisøkning i SFO fra og med 1. august 2020. Det varsles også om endret moderasjonsordning.

Publisert: 23. november 2017
klokke i klassrom

Skolenes start- og sluttidspunkter skoleåret 2019-20

Her finner du en oversikt over når elevene i Ås begynner og slutter på skolen hver dag. Skolene og de forskjellige trinnene har ulike start- og sluttidspunkter.
Skoleruta finner du her.

Publisert: 23. mai 2019
alender

Barnehage- og skolerute for skoleåret 2019/2020

Her finner du skoleruta for kommende skoleår og oversikt over skolenes start- og sluttidspunkter.

Publisert: 21. november 2018
Nye Rustad skole

Utvidelse av Rustad skolekrets

Plansone Åsgård B innlemmes i Rustad skolekrets fra august 2019

Ås kommune viser til vedtak i kommunestyret den 21.06.2017, i sak Skolebehovsanalyse Ås sentrum.

Publisert: 21. mars 2019
buss

Søk om skoleskyss

Alle foresatte som ønsker gratis skoleskyss for sitt barn må søke om dette.

Publisert: 12. juni 2018

Informasjon om lærernormen

Fra og med skoleåret 2018-19 innføres en norm for lærertetthet i ordinær undervisning på skolenivå. Lærertetthetsnormen skal være en norm for forholdstallet mellom lærere og elever i ordinær undervisning.

Publisert: 03. april 2018
Plan overgang barnehage - SFO-skole

Plan for overganger

Fra barnehage til skole/SFO og fra barneskole til ungdomsskole

Målet med planen er å styrke samarbeidet mellom enhetene, gi hvert enkelt barn en god overgang og skape en større helhet og sammenheng i barns oppvekstmiljø.
I planen finnes overgangsprosedyrer for overgangen mellom barnehage og skole/SFO, og mellom barneskole og ungdomsskole.

Publisert: 29. januar 2018
Illustrasjonsbilde for IST, administrativt system for barnehage, SFO og skole.

Søke, endre eller si opp plass i barnehage / SFO. Endre personopplysninger.

Oppvekstportalen for barnehage og skole/ SFO

Ås kommune har et felles system for opptak og administrasjon av barn i barnehage og SFO.

Publisert: 09. januar 2017

Publisert: 15. august 2017
Illustrasjonsbilde for skolefritidsordningen (SFO)

Priser/ foreldrebetaling SFO for skoleåret 2019/20

Her finner du SFO- priser for inneværende skoleår 2019/20, informasjon om inntektsredusert foreldrebetaling og kommunens saksgang ved manglende betaling.

Publisert: 23. november 2017
SFO illustrasjonsbilde

Søke redusert foreldrebetaling SFO

Skoleåret 2019/20

Frist for å søke om reduksjon i foreldrebetaling for skoleåret 2019/20 SFO er 1. juni 2019. Har du allerede reduksjon i foreldrebetalingen for inneværende skoleår må du søke på nytt for neste skoleår. Vedtaket gjelder bare for ett år av gangen.

Publisert: 11. april 2017
IKT- reglement

Kommunalt reglement for informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i Ås- skolen

Den 30.03.2016 vedtok hovedutvalg for oppvekst- og kultur reglement for IKT i Ås-skolen.

Publisert: 23. juli 2018