Ås rådhus inngang Skoleveien

Regnskapsresultat 2019

Ås kommunes regnskap for 2019 viser et negativt netto driftsresultat på 34 millioner kroner, tilsvarende 2,1 prosent av driftsinntektene.
Illustrasjonsbilde med tegninger av barn og unge i aktivitet

ALLEMED - dugnad

Er du opptatt av at alle barn og unge bør få mulighet til å delta på fritidsaktiviteter? Bli med på idé-dugnad torsdag 27. februar i Ås kulturhus!
Illustrasjonsbilde ansiktsmaling

Søk om driftstilskudd og inkluderingstilskudd

Nå kan du søke driftstilskudd og inkluderingstilskudd til frivillige organisasjoner i Ås kommune. Søknadsfristen er 15. mars.
Kommunestyresal

Opptak fra kommunestyremøtet 12.2.2020

Her kan du se opptak fra kommunestyremøtet. Møtet ble gjennomført 12.2.2020 kl. 18.30 i Store sal, Ås kulturhus.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish