icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png

Siste nytt

Illustrasjon Nygårdsveien

Offentlig ettersyn - R-302 Reguleringsplan for Nygårdsveien 24 og 33

Hovedutvalg for teknikk og plan har i møte 07.10.2020, sak 51/20, vedtatt å legge forslag til reguleringsplan R-302 for Nygårdsveien 24 og 33 til offentlig ettersyn. Frist for å komme med merknader er:11.12.2020
Foto av fasaden på Ås kulturhus med en regnbue over

Lokale og nasjonale koronatiltak - råd og regler i Ås

Ås kommunes beredskapsgruppe har gått igjennom de nye koronatiltakene som er innført nasjonalt og i Oslo kommune. Det innføres ikke flere lokale bestemmelser i Ås per nå.
Fire fornøyde rådmenn som har signert samarbeidsavtalen for Follo medisinske senter. Fra venstre Trine Christensen fra Ås kommune, Kjersti Øiseth fra Enebakk kommune, Jane Short Aurlien fra Nordre Follo kommune og Harald Karstein Hermansen fra Frogn kommune. (Foto: Jan Walbeck, Nordre Follo Kommune)

Avtale om Follo medisinske senter

Tommel opp for Follo medisinske senter! Rådmennene fra Frogn, Enebakk og Ås kom til Nordre Follo rådhus torsdag 22. oktober for å signere en avtale. Ikke en hvilken som helst avtale, men  samarbeidsavtalen om Follo medisinske senter.
Illustrasjon av koronavirus

Smitterapport oppdatert torsdag 29. oktober

Koronavirus – informasjon og helsehjelp

Hold deg oppdatert på informasjon om korona-situasjonen fra Ås kommune.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her