icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Åsgård skole - Ås modulskole   ›   Aktuelt
Åsgård modulskole
  

Informasjon til foresatte på Åsgård skole

Melding til foresatte fra rektor

Informasjonsbrev fra rektor Håvard Fosstuen til alle foresatte på Åsgård skole.

Fra mandag 16.3 skal elevene følge undervisning hjemmefra. Det blir lagt ut arbeidsoppgaver og aktiviteter i Showbie fra kl.08:30 hver dag. Vi etterstreber at innholdet er variert og gjenspeiler hva de ville møtt av innhold på skolen. Vi oppfordrer til å ha en fast rutine i den tiden skolen er stengt, arbeid med hjemmearbeid og fysisk aktivitet ute. 

Nå gjør vi noe de fleste av oss aldri har gjort før. Det er utfordrende å lage gode opplegg uten relasjon, samspill og tilstedeværelse, men vi skal gjøre vårt beste. Vi har også respekt for at dere der hjemme skal oppleve digital skole som gjennomførbart sammen med evt. hjemmekontor og en endret hverdag.

Lærerne er tilgjengelig på både e-post og Transponder innenfor arbeidstid til å svare på spørsmål.


Tiltaket med å stenge skolene er ment forebyggende for å begrense smitte, likevel kan både elever og lærere bli syke denne perioden. Dersom eleven er syk skal foresatte melde fravær på transponder som vanlig. Vi må opprettholde så mye normalitet som mulig i vår kommunikasjon mellom skolen og hjemmene. 

Jeg har lyst til å be alle foresatte være ekstra oppmerksomme på elevenes bruk av spill på nett og sosiale medier denne perioden, både for å bidra til at det er en positiv omgang på sosiale medier, og også for å bevisstgjøre elevene på å inkludere, og passe på at ingen elever blir ensomme. 

Planlagte samarbeidsmøter blir utsatt og utviklingssamtalene utgår i den form vi kjenner den. 

Mer informasjon om dette kommer senere. 


Med hilsen Håvard Fosstuen, rektor

 

Informasjonsbrev fra rektor Håvard Fosstuen, pdf.