Du er her:   Åsgård skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Nordby skole

Nordby skole

Nordby skole Foto: Ivar Ola Opheim

Adresse: Askehaugveien 110, 1407 Vinterbro
nordby.skole@as.kommune.no
Rektor: Lene Rydland Busch

Telefon: 64 96 44 30/ 31
SFO- leder: Liv Ellefsen
liv.ellefsen@as.kommune.no

Om Nordby skole

Nordby skole ligger i landlige omgivelser med god tilgang på fine uteområder nord i Ås kommune.

Skogen, akebakken, idrettsplassen, fotballbanen og lysløypa er våre nærmeste naboer og gir oss gode aktivitetsmuligheter. Stor svømmehall og gymsal deler vi med ungdomsskolen som ligger rett ved siden av. Vi er en skole i vekst som i dag har 300 elever fordelt på 14 klasser.

Nordby er en PALS-skole, der vi har fokus på positiv adferd, støttende læringsmiljø og samhandling. I tillegg medvirker elevene på en positiv måte ved å delta i trivselslederprogrammet. SFO og skole samarbeider tett med felles møter, plandager og kurs. Det er også et godt samarbeid med skolens foresatte.

Skolestart

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2019-2020

Barn som er født i 2013 vil i slutten av oktober/ begynnelsen av november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.

Tilbud om skoleskyss Sundbyveien og Kongeveien -

Statens Vegvesen (SVV) vil i perioden 3. september - 12. november (10 uker) stenge det sørgående løpet i Nordbytunnelen.

Informasjon om lærernormen

Fra og med skoleåret 2018-19 innføres en norm for lærertetthet i ordinær undervisning på skolenivå. Lærertetthetsnormen skal være en norm for forholdstallet mel...