Du er her:   Åsgård skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Rustad skole

Rustad skole

Bilde Rustad modulbygg til hjemmesiden

Om Rustad skole

Adresse: Idrettsveien 10, 1434 Ås
Mobilskole: 03686
Epostadresse: rustad.skole@as.kommune.no
Rektor: Gro Lundgård

SFO-leder: Fredrik Jansson
Epostadresse: rustadsfo@as.kommune.no

RUSTADTUNET
Koordinator/fagansvarlig: Nina Langvatn

Virksomhetsinformasjon

Rustad skole er lokalisert i modulbygg i påvente av nye Rustad skole. Byggeprosessen har startet og den nye skolen skal stå ferdig høsten 2019. Modulbygget ligger ved Ås stadion, 10 minutters gange fra Ås stasjon.

Vi er en barneskole, 1-7, og har for tiden 380 elever fordelt på 16 grupper.

Rustad skole har egen avdeling for elever med særskilte behov og funksjonshemminger.

Rustad skole er godkjent som Dysleksivennlig skole. Vi har et system for tidlig innsats. Leseveileder og spes.ped.teamet bistår med kartlegging, veiledning og gjennomføring av tiltak, med vekt på 1.-4. trinn.

Rustad skole går rundt juletreet utenfor Ås rådhus

Rustad skole gikk rundt juletreet utenfor rådhuset

Skolen har kanskje startet en ny tradisjon, da de i mangel av eget juletre, fant ut at de skulle gå rundt juletreet utenfor rådhuset.
2017-10-30 Grunnsteinnedleggelse Rustad skole

Grunnsteinnedleggelse for nye Rustad skole.

Mandag 30. oktober ble grunnsteinen til nye Rustad skole lagt ned av framtidige elever sammen med ordfører og leder av plan- og byggekomiteen, representanter fo...
FNflagg

FN-samling i gymsalen!

Torsdag 26. oktober ble FN-dagen markert ved Rustad skole.