Du er her:   Åsgård skole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Brønnerud skole   ›   SFO

Varsel om nye priser for SFO fra skoleåret 2019/2020

23. november 2017

Ås kommune varsler med dette om prisøkning i SFO fra og med 1. august 2019.

Illustrasjonsbilde for skolefritidsordningen (SFO)

Priser/ foreldrebetaling SFO for skoleåret 2018/19

23. november 2017

Her finner du SFO- priser for skoleåret 2018/19, informasjon om inntektsredusert foreldrebetaling og kommunens saksgang ved manglende betaling.

15. august 2017

SFO illustrasjonsbilde

Søke redusert foreldrebetaling SFO

Skoleåret 2019/20

11. april 2017

Frist for å søke om reduksjon i foreldrebetaling for skoleåret 2019/20 SFO er 1. juni 2019. Har du allerede reduksjon i foreldrebetalingen for inneværende skoleår må du søke på nytt for neste skoleår. Vedtaket gjelder bare for ett år av gangen.

Søk ny plass, endre plass eller si opp plass i SFO

09. januar 2017

Oppvekstportalen  søker du plass i SFO, endrer plass (heltid/ deltid) eller sier opp plassen.