Du er her:   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Åsgård skole   ›   SFO
Illustrasjonsbilde for skolefritidsordningen (SFO)

Priser/ foreldrebetaling SFO for skoleåret 2019/20

Her finner du SFO- priser for inneværende skoleår 2019/20, informasjon om inntektsredusert foreldrebetaling og kommunens saksgang ved manglende betaling.

Publisert: 23. november 2017

Publisert: 15. august 2017
SFO illustrasjonsbilde

Søke redusert foreldrebetaling SFO

Skoleåret 2019/20

Frist for å søke om reduksjon i foreldrebetaling for skoleåret 2019/20 SFO er 1. juni 2019. Har du allerede reduksjon i foreldrebetalingen for inneværende skoleår må du søke på nytt for neste skoleår. Vedtaket gjelder bare for ett år av gangen.

Publisert: 11. april 2017

Søk ny plass, endre plass eller si opp plass i SFO

Oppvekstportalen  søker du plass i SFO, endrer plass (heltid/ deltid) eller sier opp plassen.

Publisert: 09. januar 2017
Kommunevåpen forside dyp rød

Åpningstid i SFO Åsgård

Åpningstiden for Åsgård SFO blir fra og med 01.08.2015 kl. 07.30 - 17.00.

Publisert: 28. april 2015